Colman'ın durumu can sıkıyor

Trabzonspor-Beşiktaş maçında dikkat çeken diğer isim ise Colman'dı. Hem agresifliği hemde isteksiz oyunu yönetimin ve teknik heyetin canını sıakrken, Akçay bu oyuncuyuda uyardı.Bordo mavili takımın UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Minsk ile oynadığı maçta kırm

Colman'ın durumu can sıkıyor

Trabzonspor-Beşiktaş maçında dikkat çeken diğer isim ise Colman'dı. Hem agresifliği hemde isteksiz oyunu yönetimin ve teknik heyetin canını sıakrken, Akçay bu oyuncuyuda uyardı.

Bordo mavili takımın UEFA Avrupa Ligi’nde Dinamo Minsk ile oynadığı maçta kırmızı kart görerek 4 maç ceza alan, dün akşam Beşiktaş ile oynanan maçta da oldukça kötü bir görüntü ortaya koyan Arjantinli Gustavo Colman, eleştiri oklarına hedef oldu. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan ancak hem kötü oyunu, hem de agresif tavırları ile dikkat çeken Colman, ikinci yarıya da 11’de başladı, ancak 3 dakika sonra oyundan alındı. Bunun ardından kulübeye bakmadan soyunma odasına giden Arjantinli futbolcunun teknik ekip tarafından kendisine çeki düzen vermesi konusunda sert bir şekilde uyarıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler