Colman'ı üzüntü sardı!

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, uzun süre yedek bekleyip, cezalı duruma düştüğü Bursaspor maçının ardından da bir daha forma giyememenin üzüntüsünü yaşıyor.Arjantinli futbolcu, artık forma konusunda sabırsızlandığını belirtti ve oynam

Colman'ı üzüntü sardı!

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, uzun süre yedek bekleyip, cezalı duruma düştüğü Bursaspor maçının ardından da bir daha forma giyememenin üzüntüsünü yaşıyor.

Arjantinli futbolcu, artık forma konusunda sabırsızlandığını belirtti ve oynamak istediğini dile getirdi. Colman, “Zaman zaman hatalarım, formsuzluklarım ve beklentilerden uzak günlerim oldu. Ama hepsinden ders aldım ve kendimi iyi hissediyorum. İyi çalıştığımı da düşünüyorum. Sivasspor maçında görev alırsam çok iyi şeyler üreteceğimi herkese göstereceğim. Yeniden doğacağım” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler