Colman'a İstanbul'dan bir talip daha!

Trabzonspor’da gözden çıkarılan Colman’a İstanbul’dan bir talip daha çıktı Trabzonspor ‘da kadro dışı bırakılan Colman için taliplerin artmaya devam ettiği bildirildi. Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre;  Bu yıl bekleneni veremeyen ve disip

Colman'a İstanbul'dan bir talip daha!
Trabzonspor’da gözden çıkarılan Colman’a İstanbul’dan bir talip daha çıktı Trabzonspor ‘da kadro dışı bırakılan Colman için taliplerin artmaya devam ettiği bildirildi.
 
Haber61.net spor servisinin edindiği bilgiye göre;  Bu yıl bekleneni veremeyen ve disiplinsizliği nedeniyle kadro dışı bırakılan Colman’a Beşiktaş ve İstanbul B.B.’den sonra Kasımpaşa’nın da talip olduğu öğrenildi. 
 
Bonservisini almak isteyen Colman’a izin vermeyen ve vu oyuncudan para kazanmak isteyen bordo mavili yönetimin ciddi olarak ilgilenen Beşiktaş ve Kasımpaşa’dan resmi teklif beklediği kaydedildi.
 
Haber: Doğan Alayoğlu /Haber61.net
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor