Colman'a Benfica kancası

 Trabzonspor'da golcü arayışları devam ederken, takımdaki bazı isimlere de teklifler geliyor..Trabzonspor'daki gelişmeler hakkında konuşan yapan Lig TV Muhabiri Can Karyağdı'nın iddiasına göre, Trabzonspor'un orta sahadaki maestro ismi Gustavo Colman'a Be

Colman'a Benfica kancası

 Trabzonspor'da golcü arayışları devam ederken, takımdaki bazı isimlere de teklifler geliyor..

Trabzonspor'daki gelişmeler hakkında konuşan yapan Lig TV Muhabiri Can Karyağdı'nın iddiasına göre, Trabzonspor'un orta sahadaki maestro ismi Gustavo Colman'a Benfica talip oldu.

 

Portekiz kulübünün Arjantinli yıldız için 7 milyon euro artı Emerson'u bordo mavililere teklif ettiği öğrenildi. Şenol Güneş'in Emerson'u takımında görmek istediğini ifade eden Karyağdı, ayrıca Sapara'ya ise Türk takımlarının ilgisinin olduğunu, ancak bu oyuncuyu Şenol Güneş'in bırakmak istemediği ve kamptaki performansından memnun olduğunu ifade etti.

 Asbaşkan Nevzat Şakar Benfica'nın Colman ile ilgilendiği yönündeki haberi doğrulamadı. Asbaşkan Şakar Arjantinli futbolcu  Colman ile ilgili olarak şuana kadar Trabzonspor kulübüne hiç bir kulüpten resmi bir teklif gelmediğini  söyledi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler