Colman ve Mustafa ile tartıştı

 Trabzonspor deplasmanda oynadığı maçta Bursaspor’a 3-2 mağlup olurken artık iyice küme hattına yaklaştı. Bordo mavililer berbat bir futbol ortaya koyarken karşılaşmada zaman zaman gerginlikler yaşandıMaçın bitimiyle saha içinde Colman ile Bursasporlu Bat

Colman ve  Mustafa ile tartıştı

 Trabzonspor deplasmanda oynadığı maçta Bursaspor’a 3-2 mağlup olurken artık iyice küme hattına yaklaştı. Bordo mavililer berbat bir futbol ortaya koyarken karşılaşmada zaman zaman gerginlikler yaşandı

Maçın bitimiyle saha içinde Colman ile Bursasporlu Batalla bir süre tartıştı. Bu sırada ikiliyi ayırmaya ve Colman’ı olay bölgesinden uzaklaştırmaya çalışan Mustafa Yumlu ile Colman saha içinde tartıştı.

Kendisini olay yerinden uzaklaştırmak isteyen Mustafa’yı sert bir şekilde iten Colman ile Mustafa saha içinde tartıştı.

Bu kez olay yerine gelen kaptan Tolga Colman’ı güçlükle tutarak sahadan kulübeye getirdi.

Özellikle Tolunay Kafkas'ın göreve geldikten sonra takım içerisinde futbolcuların bir birine karşı sergilediği tavırlar dikkat çekmeye başladı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler