Colman ve Malouda ne olacak?

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi kadro yapılandırmasına giden Trabzonspor’da gelecekleri konusunda belirsizlik yaşanan Malouda ve Colman konusunda karar verildi.Daha önce kulüp bulmaları istenen ve kadro dışı bırakılan iki futbolcu teknik direktörlüğe Vah

Colman ve Malouda ne olacak?

Trabzonspor’da yeni sezon öncesi kadro yapılandırmasına giden Trabzonspor’da gelecekleri konusunda belirsizlik yaşanan Malouda ve Colman konusunda karar verildi.

Daha önce kulüp bulmaları istenen ve kadro dışı bırakılan iki futbolcu teknik direktörlüğe Vahid Halilhodzic’in gelişiyle şimdilik affedildi. Tecrübeli hoca Colman ve Malouda ile ilgili son kararını kamp döneminden sonra verecekhaber61

Boşnak teknik adam konuyla ilgili yaptığı açıklamada Colman ve Malouda’nın takımla çalışmaya başlayacağını belirterek “ Geçen yıl iyi bir sezon geçirmediklerini biliyorum. Ama hazırlık kampı  döneminden sonra onlarla ilgili kararımı vermek istiyorum.

Öncelikle Maluda ve Colman la konuşmak istiyorum onların iyi oyuncular olduğunu biliyorum. Bazı futbolcularımızın iyi performans göstermediklerini biliyorum.Bugünkü toplantıda kendilerine gerekenleri onlara söyledim. Önce para değil başarı dedim. Bunları kabul etmeyen gidebilir.” İfadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor