Colman ve Jaja dönüyor

Trabzonspor'un ligin son haftasında oynadığı Karabükspor maçından sonra kafileyle birlikte Trabzon'a dönmeyip ülkelerine giden Arjantinli Colman ve Brezilyalı Jaja'nın geri döneceği bildirildi. Lig bitiminin ardından izinsiz olarak ülkelerine giden Arjant

Colman ve Jaja dönüyor

Trabzonspor'un ligin son haftasında oynadığı Karabükspor maçından sonra kafileyle birlikte Trabzon'a dönmeyip ülkelerine giden Arjantinli Colman ve Brezilyalı Jaja'nın geri döneceği bildirildi.

Lig bitiminin ardından izinsiz olarak ülkelerine giden Arjantinli Colman ve Brezilyalı Jaja'nın durumları netleşmeye başladı. Colman'ın yıllık ücretinde iyileştirme istediği, Jaja'nın ise kendisine gelen transfer teklifini değerlendirmeyi düşündüğü belirtildi. Colman'ı bırakmaya sıcak bakmayan yönetimin Jaja'yı ise çok yüksek bir ücret karşılığında satabileceği öğrenildi. Yapılacak transferlere göre Jaja ve Colman'ın durumlarının yeniden değerlendirilebileceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor