Colman neden oyundan alındı?

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman cezasının sona ermesinin ardından Apollon Limassol ile oynanan maçta ilk 11’de sahaya çıkmıştı.Ancak maç içerisinde darbe alan ve sol arka adalesinde çekme hisseden futbolcu, soyunma odasında ağrıları ar

Colman neden oyundan alındı?

Trabzonspor’un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman cezasının sona ermesinin ardından Apollon Limassol ile oynanan maçta ilk 11’de sahaya çıkmıştı.

Ancak maç içerisinde darbe alan ve sol arka adalesinde çekme hisseden futbolcu, soyunma odasında ağrıları artınca ikinci yarıya çıkamadı ve yerine Aykut Akgün oyuna dahil oldu. Colman’ın ikinci yarıda da oynamak için kendisini zorladığı ancak oynamayacağının anlaşılmasının ardından gözyaşlarına hakim olamadığı öğrenildi. Colman’ı teknik ekip ve takım arkadaşları sakinleştirirken, Arjantinli futbolcunun sakatlığıyla ilgili kesin tanının çekilecek olan MR’dan sonra konulacağı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor