Colman kilidi çözecek

Sözleşme yeniledikten sonra performansı yükselen ve özellikle ‘büyük’ maçlarda ortaya koyduğu oyunla dikkatleri üzerine çeken Colman, Fenerbahçe sınavında da teknik direktör Şenol Güneş’in en önemli silahı olacak. Antrenmanlarda ortaya koyduğu futbolla um

Colman kilidi çözecek

Sözleşme yeniledikten sonra performansı yükselen ve özellikle ‘büyük’ maçlarda ortaya koyduğu oyunla dikkatleri üzerine çeken Colman, Fenerbahçe sınavında da teknik direktör Şenol Güneş’in en önemli silahı olacak.

 

Antrenmanlarda ortaya koyduğu futbolla umut saçan Arjantinli, Bordo-Mavililer’in sisteminde kilit isim durumunda.

 

Avni Aker’deki kapışmada partneri Zokora’nın yokluğunda Aykut ile birlikte oynayacak Colman, orta alan ile hücum arasında etkinliğin yönlendiricisi olacak. Antrenmanlarda teknik direktör Şenol Güneş’in sık sık özel görüşmeler yaptığı ve isteklerini ilettiği Colman duran top etkinliklerinde de inisiyatif alacak.

 

 

Aykut’a yakın ilgi

 

Bu arada Zokora’nın yokluğunda ilk 11 şansı doğan Aykut’a da Güneş yakın ilgi gösteriyor. Genç futbolcusundan savunma güvenliğini ön planda tutmasını isteyen Güneş’in sistemle ilgili son kararını ise yarın vermesi bekleniyor.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler