Colman: Bu takım bir orkestra

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Gustavo Colman, iyi futbol için önce takım ruhu gerektiğini ve bunun da kendilerinde olduğunu ifade etti. Bordo-mavili ekipte profesyonel olarak enstrüman çalan tek yabancı olan tangocu, takımı orkestraya benzete

Colman: Bu takım bir orkestra

Trabzonspor'un başarılı orta saha oyuncusu Gustavo Colman, iyi futbol için önce takım ruhu gerektiğini ve bunun da kendilerinde olduğunu ifade etti.

 

Bordo-mavili ekipte profesyonel olarak enstrüman çalan tek yabancı olan tangocu, takımı orkestraya benzeterek, "Futbol ile ahenk içinde çalan bir orkestranın birbirinden farkı yok. Takım oyunu oynayıp, yardımlaşmayı üst düzeye çıkarırsak ortaya güzel futbol çıkar. Tıpkı orkestranın kulağa verdiği ahenkli ses gibi. Manisa'da da böyle oynarsak, istediğimizi alırız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor