Colman: Başarımız tesadüf değil

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarının tesadüf değil, yoğun çalışmanın ve kendilerine güvenin ürünü olduğunu söyledi.Trabzonspor'la olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatan ve çocukarını Türkçe konuşabildikler

Colman: Başarımız tesadüf değil

Trabzonspor'un Arjantinli futbolcusu Gustavo Colman, Şampiyonlar Ligi'ndeki başarılarının tesadüf değil, yoğun çalışmanın ve kendilerine güvenin ürünü olduğunu söyledi.

Trabzonspor'la olan sözleşmesini 3 yıl daha uzatan ve çocukarını Türkçe konuşabildikleri için Türk okuluna vermeyi planlayan Arjantinli futbolcu Gustavo Colman, Trabzon'da çok mutlu. Ülkesine gittiklerinde çocukları da dahil herkesin Trabzon'u çok özlediğini ifade eden Colman, "Şu anda benimle aynı dili konuşabilen 4 futbolcu var takımda ve bu bana artı bir moral oluyor" dedi.

Colman, Şampiyonlar Ligi'nde yaşadıkları başarının tesadüfü olmadığını da belirterek, "Sezon başı kamplarından itibaren yoğun şekilde çalışıyoruz. Kendimize güvenimiz arttı ve bunun sonucu olarak o puanları topladık. Ama daha iyisini de yapabiliriz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor