Colman: Barcelona'yı istiyorum!

Trabzonspor’un Arjantinli yıldızı Colman, Inter zaferiyle gelecek için umutlandıklarını söyledi, “Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak ve ilerleyen turlarda Barcelona’ya karşı oynamak istiyorum” dedi.Trabzonspor’un, İtalya’da elde ettiği 1-0’lık tar

Colman: Barcelona'yı istiyorum!

Trabzonspor’un Arjantinli yıldızı Colman, Inter zaferiyle gelecek için umutlandıklarını söyledi, “Avrupa Şampiyonlar Ligi’nde gruptan çıkmak ve ilerleyen turlarda Barcelona’ya karşı oynamak istiyorum” dedi.

Trabzonspor’un, İtalya’da elde ettiği 1-0’lık tarihi Inter galibiyetine orta sahadaki başarılı performansıyla büyük katkı sağlayan Gustavo Colman, gözünü daha büyük hedeflere dikti.

Arjantin’de yayınlanan Ole gazetesine konuşan Colman, “Şampiyonlar Ligi’nde daha ilk maçımızı oynadık, ama ben şimdiden heyecanlanmaya başladım. Turnuvanın ileriki aşamalarında Barcelona’ya karşı oynamak istiyorum. Özellikle Messi, İniesta ve Xavi’ye karşı forma giymeyi düşlüyorum.

Fakat önce gruptan çıkmalıyız. Bunun için de Lille ve CSKA Moskova’nın önüne geçmeliyiz. Bu maçların hiç kolay olmayacağını, en az Inter karşılaşması kadar zor olacağını düşünüyorum” diye konuştu.

Inter zaferinin ilk kez Devler Ligi’ne katılan Trabzonspor için tarihi önemde olduğuna dikkat çeken Arjantinli yıldız şöyle devam etti: “İtalya’da gerçekten iyi oynadık. Inter çok fazla şans yakaladı ama üç puanı almasını bildik. Inter’in potansiyelini biliyorduk fakat günümüz futbolunda artık herkes herkesi yenebilir.”

Gustavo Colman, Arjantin Milli Takımı’nın bir parçası olmayı hayal edip, etmediğinin sorulması üzerine ise “Formasını giydiği kulübü için her zaman iyi işler yapan, iyi oynayan herkes milli takıma girmeyi hayal eder ve zamanı gelince de formayı giyer” yorumunu yaptı.

125 gün sonra
Bordo-mavili takım, Büyükşehir maçının son çalışmasını dün akşam yaptı. Teknik Direktör Şenol Güneş, idmanda maçın taktiği üzerinde durdu.

PFDK’nın, Burak Yılmaz’a verdiği bir maçlık ceza nedeniyle planları bozulan Güneş’in, milli oyuncunun yerine Volkan Şen’i ilk 11’de sahaya sürmesi bekleniyor. Güneş yaptığı toplantıda oyuncularından Inter zaferini unutmalarını istedi.

Tecrübeli çalıştırıcı, “Inter maçı artık geride kaldı. İlk haftadaki Manisaspor beraberliğini telafi etmek için Büyükşehir maçını mutlaka kazanmalıyız” ifadelerini kullandı.

Bu arada Trabzonpsor 125 gün sonra taraftarıyla buluşacak. Karadeniz ekibi sahasındaki son maçı geçen sezon 33. haftada yine Büyükşehir’le oynamıştı.

Aydınlar’a davet
Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Inter galibiyetinin Türk futbolu için çok önemli olduğuna dikkat çekti. Bordo-mavili yönetici, “Son aylarda yaşananları düşündüğünüz zaman Trabzonspor’un, Inter galibiyeti hem Türkiye’de futbolseverleri yeniden futbola döndürdü hem de Avrupa’nın Türkiye’ye bakışında önemli bir değişikliğe neden oldu” dedi.

Yener, Inter zaferi için kendilerini telefonla kutlayan Futbol Federasyonu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik’i, 27 Eylül’de Lille ile oynayacakları maça davet ettiklerini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor