Çok ağır bir yükün altına girdik

Deplasmanda Eskişehir ile karşılaşan trabzon bir farklı skor ile maçı kazanırken naç sonu açıklama  yapan Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, “Eskişehir çok zor bir deplasman. Kenarları çok iyi kullana bir takım ve biz bunu biliyorduk ve böyle ha

Çok ağır bir yükün altına girdik

Deplasmanda Eskişehir ile karşılaşan trabzon bir farklı skor ile maçı kazanırken naç sonu açıklama  yapan Trabzonspor teknik direktörü Tolunay Kafkas, “Eskişehir çok zor bir deplasman. Kenarları çok iyi kullana bir takım ve biz bunu biliyorduk ve böyle hazırlandık. Takımın çoğunluğunda hakimiyet bizdeydi. Bir gol daha atsaydık daha iyi bir sonuç alırdık. Son haftaları daha iyi oynayarak Trabzonspor’u daha iyi yerlere getireceğiz. “dedi.

Kafkas, “Trabzonspor’a gel dediler ve geldim çok zor bir yükün altından kalmak için mücadele veriyoruz. Oyuncularımız kendine güvenini kaybetmişti. Öz güvenleri geri geldi ve yenmeye başladık sonuçta kazanıyoruz ve kazanmaya devam edeceğiz. Şuan tüm gücümüzü kupaya vereceğiz ve kupayı alacağız.”şeklinde konuştu 

 

Eskişehir’de Colman’a değinen Kafkas, “Kupa maçından sonra menajerini Trabzon’a çağırdı. Kulüp ile görüşmek istedi bir kafa karışıklığı var biz kendisine gereken yardımı yaptık. Colman sorunu benim ile başlayan bir sorun değil bir yıldır süren bir sorun bundan sonra kendi çözecek.”dedi. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor