Cizre'de futbol takımına linç girişimi: 6 yaralı

Bitlis’i BAL’da temsil eden Tatvan Gençlerbirliği, ligin 19. haftasında Cizre Spor’a konuk oldu. Bugün 12.30’da Cizre Spor’un sahasında oynanacak olan maç için Cizre’ye giden Tatvan Gençlerbirliği oyuncuları, yönetimi ve taraftarları maç öncesi ev sahibi

Cizre'de futbol takımına linç girişimi: 6 yaralı

Bitlis’i BAL’da temsil eden Tatvan Gençlerbirliği, ligin 19. haftasında Cizre Spor’a konuk oldu. Bugün 12.30’da Cizre Spor’un sahasında oynanacak olan maç için Cizre’ye giden Tatvan Gençlerbirliği oyuncuları, yönetimi ve taraftarları maç öncesi ev sahibi taraftar ve yöneticilerin linç girişimine uğradı.

Bıçaklı-sopalı saldırı

Uzun süre maça çıkmalarına izin verilmeyen Tatvanlı oyuncuların, alınan güvenlik önleminden sonra sahaya çıkmak istediği sırada çok sayıda Cizre Sporlu taraftar ve yöneticilerin bıçaklı ve sopalı saldırısına uğradı. Polisin müdahale ettiği olaylarda Tatvanlı 6 futbolcu aldıkları bıçak ve sopa darbeleriyle yaralandı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor