Çizmeden Trabzonspor yorumu

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Napoli'nin 1-0'lık skorla Trabzonspor'u kupadan elemesi İtalyan basınında geniş yer buldu.CORRIERE DELLO SPORTNapoli ilerliyor. Kupadaki İtalyan takımları sözlerini tuttu, mavililer (Napoli) yine kazandı ve turnuvada

Çizmeden Trabzonspor yorumu

UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçında Napoli'nin 1-0'lık skorla Trabzonspor'u kupadan elemesi İtalyan basınında geniş yer buldu.

CORRIERE DELLO SPORT

Napoli ilerliyor. Kupadaki İtalyan takımları sözlerini tuttu, mavililer (Napoli) yine kazandı ve turnuvada 180 dakikadır hiç gol yemeyen tek İtalyan takımı oldu.

TUTTOSPORT

Napoli tamam. Dünkü maç Napoli için bir antrenmandan halliceydi. İlk dakikalarda, deplasmandakine nazaran bazı zorluklar içindeydiler, ancak De Guzman'ın golünden sonra, Benitez'in mavilileri için yol daha az dikenli hale geldi.

LA REPUBBLICA

Tur atlamak, deplasmanda Trabzonspor'u gol yağmuruna tutan Napoli'nin zaten cebindeydi.

Karşılaşma öncesi bazı Trabzonspor taraftarlarına yapılan medeniyetsiz saldırılar oldu, ama şans eseri ağır yaralanmadılar.

CORRIERE DELLA SERA

Napoli antrenman yaptı, Trabzonspor nakavt.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor