Çizgimizi koruyacağız

Trabzonspor'da oyuncuların geçmişe dayalı sözleşmelerindeki maddeleri kullanıp, kulübü sıkıştırmayı planlayan menajerlere karşı harekete geçildi. Bonservislerini bedava alıp gitmeye çalışan oyuncuların menajerleri kulübe çağrıldı. Konuyla ilgili bir açıkl

Çizgimizi koruyacağız

Trabzonspor'da oyuncuların geçmişe dayalı sözleşmelerindeki maddeleri kullanıp, kulübü sıkıştırmayı planlayan menajerlere karşı harekete geçildi. Bonservislerini bedava alıp gitmeye çalışan oyuncuların menajerleri kulübe çağrıldı. Konuyla ilgili bir açıklama yapan futbol genel direktörü Ünal Karaman, "Bu konudaki çizgimizi koruyacağız. Şu ana kadar net bir şey yok. Sonuna kadar sabredeceğiz. Eldeki oyuncuların hepsinin fiyatı var ve o ölçüde değerlendirilecek. Kimse elini kolunu sallayarak bir yere gidemeyecek" ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor