Cirav, Bayraktar'a sahip çıktı!

Trabzon Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Cirav'ın yaptığı yazılı açıklama şöyle;''Sporda şiddet ve şikenin gündemden eksiltilmediği bir süreçte, özellikle kamuoyu adına görev yapması gereken ve basın mensubu kimliği ile futbol yazarlığı ve yorumculuğun

Cirav, Bayraktar'a sahip çıktı!

Trabzon Ticaret Odası Meclis Başkanı Mehmet Cirav'ın yaptığı yazılı açıklama şöyle;

''Sporda şiddet ve şikenin gündemden eksiltilmediği bir süreçte, özellikle kamuoyu adına görev yapması gereken ve basın mensubu kimliği ile futbol yazarlığı ve yorumculuğunda bulunanların kullandıkları üslup toplumu çok ama çok rahatsız etmektedir.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’ın, Trabzonspor’un hakkı olan kupasının verilmesi konusunda sarf ettiği sözleri, bir basın mensubu kimliği ile değil de, kulüp taassubu ve fanatikliği ile sayfalara ve ekranlara taşıyanlar, Türk sporu ve futboluna büyük zararlar vermektedir.

Bu vesileyle, herkesi yaptığı görevin bilinci ve sorumluluğu ile hareket etmeye çağırıyor, amacı sadece Trabzonspor’un hakkı olan kupanın bir an önce verilmesini istemek olan Sayın Bakanımıza hayasızca saldırılmasını şiddetle kınıyoruz.'' ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor