Cinsel ilişkiye girebilirler ama...

Haziran ayında Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na kısa bir süre kala milli takım futbolcularının cinsel yaşamları gündem yaratmaya devam ediyor. Bu açıklamalara son katılan isim Meksika teknik direktörü Ricardo Pelaez oldu. Pelaez yaptığı açıklamada

Cinsel ilişkiye girebilirler ama...
Haziran ayında Brezilya'da düzenlenecek Dünya Kupası'na kısa bir süre kala milli takım futbolcularının cinsel yaşamları gündem yaratmaya devam ediyor.
 
Bu açıklamalara son katılan isim Meksika teknik direktörü Ricardo Pelaez oldu. Pelaez yaptığı açıklamada, ''Biz onlardan değiliz'' diyerek Brezilya’ya atıfta bulunurken, “Saklanacak bir şey yok. Seks, hayatın bir parçası. Abartmamak koşuluyla herkes istediğini yapabilir'' ifadelerini kullandı. Ancak teknik adamın şaka yollu söylediği son söz ise şaşkınlık yarattı.
 
Pelaez, “Oyuncular birbirleriyle seks yapmadıkları sürece sorun yok” ifadeleriyle şok etkisi yaratırken, homofobik tarzdaki sözleri büyük tepki topladı.
 
Scolari’den “Akrobatik” hareket yasağı
 
Brezilya milli takım teknik direktörü Felipe Scolari de oyuncularına seks yapmayı yasaklamadı ancak “akrobatik” hareketlerden uzak durmaları yönünde uyarı getirdi. Özellikle kupa boyunca normal bir cinsel yaşama “hayır” demeyen Scolari, kendilerini sakatlayacak hareketlerden uzak durmaları yönünde oyuncularına kesin talimat verdi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler