Cinemre: Bizi zor bir maç bekliyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında 72Batmanspor ile karşılaşacak Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, bu karşılaşmanın iki takım için de final maçı olacağını söyledi. Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta zorlu Tepec

Cinemre: Bizi zor bir maç bekliyor

Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta hafta sonu sahasında 72Batmanspor ile karşılaşacak Arsinspor'un teknik direktörü Orhan Cinemre, bu karşılaşmanın iki takım için de final maçı olacağını söyledi.

Cinemre, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta zorlu Tepecikspor deplasmanında berabere kalarak 1 puan aldıklarını anımsatarak, 'Böylesine önemli deplasmandan alınan 1 puan bizim için kötü değil' dedi.

Bu hafta sonu ise kendi sahalarında, seyircileri önünde 72Batmanspor'u ağırlayacaklarını ifade eden Cinemre, 'Rakibimiz deplasmanlarda daha çok puan toplayan bir ekip. Bu açıdan zor bir maç bizi bekliyor. Devrenin son maçı olması nedeniyle istekli, arzulu ve iştahlı futbolumuzla galip gelmek istiyoruz' diye konuştu.

Maçı kazanmaları durumunda play-off düşüncesi olan takımlara yaklaşacaklarını vurgulayan Cinemre, 'Hem de alt sıralardan yukarı çıkmış olacağız. Rakibimiz de küme düşme korkusu hisseden bir ekip. Bu açıdan hedefleri farklı olan iki takım için de bu maç final maçı olacak' değerlendirmesini yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor