Cim-bom'da Batdal'a yırtık şoku!

Bu arada sol ayak bileği burkulması sonucunda iki bağında yırtık, kemik ödemi ve iki kemik arasındaki zarda yırtık tespit edilen Mehmet Batdal’ın tedavisine başlandı.Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Süper Final üçüncü maçında Hüseyin Avni Aker Sta

Cim-bom'da Batdal'a yırtık şoku!

Bu arada sol ayak bileği burkulması sonucunda iki bağında yırtık, kemik ödemi ve iki kemik arasındaki zarda yırtık tespit edilen Mehmet Batdal’ın tedavisine başlandı.

Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Süper Final üçüncü maçında Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarına sabah antrenmanıyla devam etti.

Düz koşu ve ısınma, açma-germe hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra üç gruba ayrılan sarı kırmızılı futbolcular beşe iki top kapma çalışması yaptı.

Ardından iki gruba ayrılan Galatasaraylı futbolcular dar alanda çift kale maç gerçekleştirdi.

 

Fenerbahçe maçında forma giyen oyuncular çalışmayı tamamlarken diğer oyuncular yarı sahada çift kale maç yaptı.

 

Medical Park Hastanesinde yapılan kontrollerinde sol ayak bileği burkulması sonucunda iki bağında yırtık, kemik ödemi ve iki kemik arasındaki zarda yırtık tespit edilen Mehmet Batdal'ın tedavisine başlandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor