Cim-bom'a Sağlam darbe

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, son 3 sezondur mağlup ayrıldığı Bursaspor deplasmanından bir kez daha eli boş ayrıldı.Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu ve zirve mücadelesinde kritik bi

Cim-bom'a Sağlam darbe

Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, son 3 sezondur mağlup ayrıldığı Bursaspor deplasmanından bir kez daha eli boş ayrıldı.

Spor Toto Süper Lig 23. hafta mücadelesinde Galatasaray deplasmanda Bursaspor'a 1-0 mağlup oldu ve zirve mücadelesinde kritik bir puan kaybı yaşadı.

Maçtaki tek gol Bursaspor'un Arjantinli futbolcusu Pablo Batalla'dan gelirken sarı kırmızılılar yakaladıkları pozisyonları gole çevirmeyi başaramadı. Bursaspor deplasmanında son 3 sezondur sahadan mağlup ayrılan Galatasaray, bu karşılaşmadan da eli boş döndü.

Bursaspor aldığı galibiyetin ardından Galatasaray'ın ligde 14 maçtır süren yenilgisizlik serisine sonlandırırken son 3 maçtır süren galibiyet hasretine de son vermiş oldu.

Bu sonucun ardından Bursaspor puanını 29'a çıkartırken Galatasaray ise 50 puanda kaldı. Sarı kırmızılılar gelecek hafta kendi evinde Antalyaspor'u ağırlarken Bursaspor ise deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler