Çılgın maç! Güneş'in Bursa'sı...

Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Bursaspor karşı karşıya geldi. Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan, hakem Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı ve tam bir gol düellosuna sahne olan mücadele 5-3 Kasımpaşa üstünlüğüyle sonuçlandı. Ev

Çılgın maç! Güneş'in Bursa'sı...
Spor Toto Süper Lig 29. hafta mücadelesinde Kasımpaşa ile Bursaspor karşı karşıya geldi.
 
Recep Tayyip Erdoğan Stadı'nda oynanan, hakem Özgür Yankaya'nın düdük çaldığı ve tam bir gol düellosuna sahne olan mücadele 5-3 Kasımpaşa üstünlüğüyle sonuçlandı.
 
Ev sahibi Kasımpaşa'ya galibiyeti getiren golleri 3. dakikada Oscar Scarione, 18. dakikada İlhan Eker, 51. dakikada Andre Castro, 71. dakikada Sanharib Malki ve 87. dakikada Eren Derdiyok atarken, Bursaspor'un sayılarını 9. dakikada Bakambu, 32 ve 57. dakikalarda Volkan Şen kaydetti.
 
Bu gol düellosundan galibiyetle çıkan Kasımpaşa 35 puana çıkarken, Bursaspor 47 puanda kaldı. Ligin 30. haftasında Kasımpaşa deplasmanda Eskişehirspor ile karşılaşacak. Bursaspor ise Karabükspor'u konuk edecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor