'Çıkışta herşeyi öğrenirsiniz'

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde bugün saat 14.00'de başlayan toplantıya Gençlerbirliği, Manisaspor ve Eskişehirspor kulüplerinin temsilcileri, hava muhalefeti nedeniyle mazeret bildirerek katılmadı.Galatasaray, Fenerbah

'Çıkışta herşeyi öğrenirsiniz'

Kulüpler Birliği Vakfı'nın Astoria Alışveriş Merkezi'ndeki ofisinde bugün saat 14.00'de başlayan toplantıya Gençlerbirliği, Manisaspor ve Eskişehirspor kulüplerinin temsilcileri, hava muhalefeti nedeniyle mazeret bildirerek katılmadı.

Galatasaray, Fenerbahçe ve Sivasspor kulüplerinin başkanlarının yer almadığı toplantıya diğer Süper Lig kulüplerinin başkanları katıldı.

Galatasaray Kulübü'nden ise başkan yardımcısı Adnan Öztürk, Fenerbahçe Kulübü'nden başkanvekili Nihat Özdemir ile asbaşkan Cihan Kamer, Sivasspor'dan da başkanvekili Erdal Sarılar toplantıda yer aldılar.

Kulüpler Birliği Vakfı Başkanı Yıldırım Demirören'i istifaya davet etmesi beklenen Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, toplantı öncesi basın mensuplarının girişteki sorularına ise "Çıkışta herşeyi öğrenirsiniz" yanıtını verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler