"Çıkışımız sürecek"

Kafkas, "Kupaya talibiz. Kasımpaşa'yı da yenip galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Özlenen Trabzonspor için biraz daha zaman lazım" dedi.Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale çıktıkları için mutlu oldukları

"Çıkışımız sürecek"

Kafkas, "Kupaya talibiz. Kasımpaşa'yı da yenip galibiyet serisini sürdürmek istiyoruz. Özlenen Trabzonspor için biraz daha zaman lazım" dedi.

Trabzonspor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Ziraat Türkiye Kupası'nda yarı finale çıktıkları için mutlu olduklarını belirtirken, takımın istediği seviyeye gelmesi için zamana ihtiyaçları olduğunu kaydetti. Bordo- mavili hoca, "Gruptan 1. çıkmak bizim için önemlidi. Bunu başardığımız için mutluyuz" derken, "Ağır zemine rağmen iyi mücadele ettik. Oyuncularımdan memnunum. Ufak tefek eksikler var. İlerleyen zamanda daha iyi olacağız. Yolumuz biraz uzun. Benim oynatmak istediğim oyun için biraz zamana ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.

'LİGDE DE ÇIKIŞIMIZI SÜRDÜRECEĞİZ'
Bu sezon öncelikli hedeflerinin Ziraat Türkiye Kupası'nı müzelerine taşımak olduğunu dile getiren Tolunay Kafkas, "Bunu başarmak için elimizden geleni yapacağız. Süper Lig'de de geride kalan 11 maçta en iyi neticeleri alarak, sezonu mümkün olan en iyi yerde bitirmek istiyoruz" diye konuştu. Tecrübeli teknik adam, artık ligde deplasmanda oynayacakları Kasımpaşa mücadelesine konsantre olacaklarını da dile getirerek, "Galibiyet serimizi üçe çıkartarak ligde de çıkışımızı sürdürmek en büyük arzumuz" yorumunu yaptı.

YÜZDE 50 BAŞARI ORANI
Ligde 3-1'lik Elazığ yenilgisinin ardından Şenol Güneş'in yerine teknik direktör olan Tolunay Kafkas, Trabzon'un başındaki ilk 6 maçında yüzde 50'lik galibiyet oranı yakaladı. Kafkas; ligde G.Antep'i 4-1, Mersin'i (D) 1-0, kupada Antalya'yı 1-0 yendi. Ligde Sivas'a (D) 2-0, F.Bahçe'ye 3-0, kupada Eskişehir'e (D) 1-0 kaybetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler