CHP'li vekilden şike açıklaması

 Kuzey Almanya'nın Bremen kentinde Mercedes İşçilerine yönelik “Sosyal Haklar” ile ilgili seminer verildi. Alman Sendikalar Birliği (DGB) tarafından verilen semineri işçi temsilcisi İbrahim Akbal organize etti. Bremen'nin Hemelingen semtindeki Bürgerhaus'

CHP'li vekilden şike açıklaması

 

Kuzey Almanya'nın Bremen kentinde Mercedes İşçilerine yönelik “Sosyal Haklar” ile ilgili seminer verildi. Alman Sendikalar Birliği (DGB) tarafından verilen semineri işçi temsilcisi İbrahim Akbal organize etti.

 

Bremen'nin Hemelingen semtindeki Bürgerhaus'da verilen seminere bu yıl konuşmacı olarak CHP İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi katıldı. Eski bir sendikacı olan Çelebi seminerde sendikayla çalışmanın önemi ve faydalarını anlattı.

  

ŞİKE VARDIR

 

Seminere katılan Türk işçilerin sorularını da yanıtlayan CHP'li Çelebi, şikeyle ilgili bir soru üzerine, “Türkiye'de futbolda şike yasası bence biraz ağır olmuştur. Bana Türkiye'de şike var mı? diye sorarsanız bence vardır. Türkiye'de şike vardır” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler