CHP'li Kaya'dan Gümrükçüoğlu'na eleştiri!

CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nu eleştirdi.Kaya, “Sayın Başkan yeni bir projeden daha bahsediyor. 5 yıldır Belediye Başkanı olduğu şehre verdiği 61 proje sözünü yerine getiremeyen sayın Başkan; projeleri

CHP'li Kaya'dan Gümrükçüoğlu'na eleştiri!

CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Belediye Başkanı Gümrükçüoğlu’nu eleştirdi.

Kaya, “Sayın Başkan yeni bir projeden daha bahsediyor. 5 yıldır Belediye Başkanı olduğu şehre verdiği 61 proje sözünü yerine getiremeyen sayın Başkan; projelerinize inan kaldı mı?” diye sordu.


YENİ BİR PROJE DAHA

CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu’nun iki gün önce açıkladığı yeni projesini eleştirdi.  Kaya, “Sayın Başkan yeni bir projeden daha bahsediyor,  ‘Vatandaşların sahilden daha çok yararlanmaları amacıyla hazırladıkları dolgu projesi ile ilgili çalışmaların son aşamaya geldiğini ve sahil için yeni projeleri olduğunu’ söylüyor.                                                                           

5 yıldır Belediye Başkanı olduğu şehre verdiği 61 proje sözünü yerine getiremeyen Sayın Başkana ‘projenin uygulamak için yapılması gerektiğini, uygulanmayan projenin çok anlamının olmadığını’  hatırlatmak isterim” dedi.

 ‘61 YALAN’ DENİYOR!

Kaya şöyle devam etti: “Trabzon Sokakları; ‘aldatıldık, seçimlerde hangi yüzle karşımıza çıkacaklar’ diyen insanlarla dolu!  Bunları duymuyor musunuz Sayın Başkan? 61 projenize ‘61 yalan’ deniyor artık! Düştüğünüz durumdan ders alıp kafanızı önünüze eğeceğiniz yerde ‘proje’ derken kırk kere düşüneceğiniz yerde, hala yeni projeden bahsediyorsunuz!  Sizin yüzünüzden ‘proje’ sözü itibar kaybetti! Perişan ettiniz insanları, Çömlekçi’de taş üstüne taş mı koydunuz? Mülkler, ne satılabiliyor, ne kiraya verilebiliyor ne de tadilat edilebiliyor.”

‘FOS’ ÇIKAN SÖZLER!

CHP Trabzon Merkez İlçe Başkanı Ahmet Kaya, “2010’da Trabzon’un her yerine Doğalgaz gelecek dediniz, sonra defalarca tarihi değiştirdiniz! Akyazı bitti, Kanuni Bulvarı tamamlanmak üzere, Narlıbahçe tamam, yeni Terminal Binası harika oldu, Teleferikte Boztepe’de… Öyle mi? Bilgisayar çizimi hayali resimleri proje diye sunmanın elbette bir bedeli olacaktır ve önümüzdeki yerel seçimler, 61 proje sözü fos çıkan AKP Belediyeciliğinin Trabzon’da düşeceği durumdan çıkarılacak derslerle dolu olacaktır” ifadelerini kullandı.

 
TERTEMİZ PLAJLAR YAPACAĞIZ

Yerel seçimlere ciddi şekilde hazırlandıklarını anlatan CHP’li Ahmet Kaya, şunları kaydetti: “Yerel seçimlere 7 ay kaldı. CHP olarak seçimlere ciddi bir şekilde hazırlanıyoruz. Öncelikli hedefimiz Ortahisar Belediyesini kazanmak. Söz nasıl verilir, proje nasıl gerçekleştirilir bunu hep birlikte göreceğiz. Trabzonlu hemşerilerimizin rahat, huzurlu ve mutlu bir şehirde yaşayabilmesi için projelerimizle çıkacağımız bu yolda yapacağımız işlerden biri de, AKP Belediyeciliğinin lağım suyu kirliliğine ve pis kokuya terk ettiği sahillerimizde bölgemizin en güzel plajlarını yapmak olacak. Bizler, yapamayacağımız hiçbir sözü vermeyen, verdiği sözleri namus gibi gören bir gelenekten geliyoruz.  Bu şehir hayali projelerle çok vakit kaybetti, artık çalışma zamanı, artık CHP Belediyeciliği zamanı.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor