CHP'den şampiyona kutlama

 Baba Çakır, Kılıçdaroğlu'na "O artık Türkiye'ye mal oldu" dedi. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda, Kadınlar 1500 Metre Finalinde Olimpiyat Şampiyonluğu'na ulaşan Aslı Çakır Alptekin babası Adil Çakır'ın sabah saatlerinde telefon

CHP'den şampiyona kutlama

 

Baba Çakır, Kılıçdaroğlu'na "O artık Türkiye'ye mal oldu" dedi.

 

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda, Kadınlar 1500 Metre Finalinde Olimpiyat Şampiyonluğu'na ulaşan Aslı Çakır Alptekin babası Adil Çakır'ın sabah saatlerinde telefonla aradı. Kılıçdaroğlu, Aslı Çakır'ın başarısından dolayı ailesini kutladı. Kılıçdaroğlu, Baba Çakır'a "Aslı göğsümüzü kabarttı. Onunla bütün Türkiye olarak gurur duyduk..." dedi.

 

Antalya'da bir özel iş yerinde işçi olarak çalışan üç erkek iki kız babası Adil Çakır, Kılıçdaroğlu'na çok teşekkür etti ve çok mutlu olduğunu ifade etti. Baba Çakır, Kılıçdaroğlu'nun "Türkiye olarak onunla gurur duyduk" sözlerine, "O artık Türkiye'ye mal oldu" diye karşılık verdi.

 

BABA ÇAKIR : "KILIÇDAROĞLU'NUN ARAMASINDAN SEVİNÇ DUYDUM"

 

Bu arada, Aslı Çakır Alptekin'in babası Adil Çakır ANKA'ya yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu'nun kendisini aramasından büyük sevinç duyduğunu belirterek şunları söyledi:

 

"Sayın Kılıçdaroğlu, çok büyük kibarlık ve incelik yaptı. Aramasına çok memnun oldum. Şimdi Türkiye'nin Başbakan adayı ve muhalefet liderinin beni araması benim için çok anlamlı ve gerçekten de takdire şayan bir hareket. Bu tür başarılar birlik ve beraberliği sağlayan başarılar. Sayın Kılıçdaroğlu kızımla ilgili övgü dolu sözler söyledi. Gerçekten çok mutlu oldum. Hükümetten ve muhalefetten birçok bakan ve milletvekili arayıp tebrik etti. Böyle başarılar herkesi bir araya getiriyor. Memleket meselesi olunca iktidar muhalefet herkes aynı sevinci duyuyor."

 

Kızının "haram lokma yememiş, mücadeleci ve manevi yönü güçlü bir insan" olduğunu belirten Çakır, kızının kazandığı başarıyla artık Türkiye'nin çocuğu olduğunu söyledi ve "İktidar da muhalefet de bu ülkenin başarılı olması için mücadele etmesini istiyorum. Bu ülke bizim ülkemiz, bu cumhuriyet bizim cumhuriyetimiz. Ben Sayın Başbakanla görüşemedim. Çok işi var o yüzden bunu beklemem doğru olmaz" diye konuştu. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor