CHP adayı evinde öldürüldü

Malatya’nın Arguvan İlçesi’nde CHP eski ilçe başkanı, önümüzdeki Mart ayında yapılacak seçimlerde belediye başkan aday adayı Abbas Taştan, evinde bıçaklanarak öldürüldü.Kimliği belirsiz bir kişi, ailesi Malatya kent merkezinde oturan, Arguvan’da gıda ürün

CHP adayı evinde öldürüldü

Malatya’nın Arguvan İlçesi’nde CHP eski ilçe başkanı, önümüzdeki Mart ayında yapılacak seçimlerde belediye başkan aday adayı Abbas Taştan, evinde bıçaklanarak öldürüldü.

Kimliği belirsiz bir kişi, ailesi Malatya kent merkezinde oturan, Arguvan’da gıda ürünleri satan işyeri bulunan Taşkan’ın ilçe merkezindeki yalnız kaldığı evine saat 02.00 sıralarında geldi.

BIÇAKLADILAR

Kimliği belirsiz bir kişi, Abbas Taştan’ı bıçakla öldürdükten sonra evinin önünde bulunan otomobilini alarak kaçtı.

Olayın duyulması ile birlikte polis ekipleri evin çevresinde güvenlik önlemleri alarak inceleme başlatırken, kaçan şüphelilerin yakalanması için kapsamlı soruşturma başlattı. Abbas Taştan’ın cesedi kesin ölüm nedeninin tespit edilebilmesi amacıyla Malatya Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

KATİL TANIDIK MI?

Polis ekipleri cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatırken, evde ilk yapılan incelemelerde kapıda herhangi bir zorlama olmadığı ve cinayetin tanıdık biri tarafından işlenmiş olabileceğini değerlendirmeye başladı. Taştan’ın ekmek bıçağıyla öldürüldüğü ifade edilirken evde de boğuşma izleri görüldü. Taştan’ın alacak anlaşmazlığı nedeniyle öldürülmüş olabileceğini göz önüne alan polis ekipleri katilin yakalanması için kapsamlı soruşturmayı sürdüyüyor.

CHP Arguvan İlçe eski Başkanı Abbas Taştan, Arguvan Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıklamış, ancak yapılan eğilim yoklaması sonucu seçilememişti. Cinayetin duyulması üzerine CHP İl Başkanı Enver Kiraz ile il yöneticileri Arguvan’a gitti. Kiraz, Taştan’ın uzun süre partilerine hizmet etttiğini belirterek olaydan dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler