Chelsea Watford ile berabere

İngiltere Premier Lig'in 18. haftasında Chelsea, evinde Watford ile karşılaştı. Stamford Bridge'de oynanan mücadele 2-2 sona erdi. Jose Mourinho'nun ayrılmasının ardından Guus Hiddink ile ilk maçına çıkan Chelsea'de goller, 32. ve 65. dakikalarda Diego Co

Chelsea Watford ile berabere

İngiltere Premier Lig'in 18. haftasında Chelsea, evinde Watford ile karşılaştı. Stamford Bridge'de oynanan mücadele 2-2 sona erdi.

Jose Mourinho'nun ayrılmasının ardından Guus Hiddink ile ilk maçına çıkan Chelsea'de goller, 32. ve 65. dakikalarda Diego Costa'dan geldi. Watford'un sayılarını ise 42. dakikada penaltıdan Deeney ile 56. dakikada Ighalo kaydetti. Ayrıca Chelsea, 80. dakikada kazanılan penaltı vuruşunu Oscar'ın ayağının kayması nedeniyle değerlendirememesi sonrasında galibiyeti de kaçırmış oldu.

Chelsea'de bu sezonun kayıp ismi Eden Hazard, maça yedek kulübesinde başladı ve 74. dakikada Pedro'nun yerine oyuna dahil oldu. Maçta 2 gol atan Diego Costa da, 89. dakikada gördüğü sarı kartın ardından cezalı duruma düştü.

Bu skorun ardından Chelsea 19 puanla 15. sırada kalırken, Watford ise 20 puan ile 7. sırada yer aldı. Premier Lig'in 19. haftasında dev maçta Chelsea, Manchester United'a konuk olacak ve Watford da evinde Tottenham ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor