Chelsea Stoke City berabere

İngiltere Premier Lig'i 29. hafta maçında Chelsea evinde Stoke City'i konuk etti. Maviler mücadelenin son dakikalarına kadar 1-0 üstün giderken 85'te Diouf, Stoke'a 1 puanı getirdi. Maça iki takım da dengeli bir futbolla başlarken, Chelsea 39. dakikada 2

Chelsea Stoke City berabere

İngiltere Premier Lig'i 29. hafta maçında Chelsea evinde Stoke City'i konuk etti. Maviler mücadelenin son dakikalarına kadar 1-0 üstün giderken 85'te Diouf, Stoke'a 1 puanı getirdi.

Maça iki takım da dengeli bir futbolla başlarken, Chelsea 39. dakikada 20 yaşındaki oyuncusu Bertrand Traore'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Mücadelenin kalan bölümünde iki takım da birçok kez rakip kaleyi zorladı. Dakikalar 85'i gösterdiğinde ise Mame Biram Diouf, Stoke City adına beraberlik golünü kaydetti.

Guus Hiddink'in ekibi bu skorla puanını 40'a yükselterek 10. sırada kaldı. Stoke City ise 4e puanla 7. sıradaki yerini korudu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor