Chapecoense takımı anısına saygı duruşu

Türkiye Futbol Federasyonu, Chapecoense takımının da aralarında bulunduğu uçak kazasında hayatını kaybedenlerin anısına Ziraat Türkiye Kupası maçlarında saygı duruşu kararı aldı.

Chapecoense takımı anısına saygı duruşu
Türkiye Futbol Federasyonu, Brezilya'nın Chapecoense takımını taşıyan uçağın Kolombiya'da düşmesi sonucu hayatını kaybedenler anısına, 29-30 Kasım ve 1 Aralık tarihlerinde oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Grup Eleme maçları öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılacağını açıkladı.

TFF'den yapılan açıklamada, "Güney Amerika Kupası final karşılaşması için Kolombiya'ya giden Brezilya ekibi Chapecoense'yi taşıyan uçağın düşmesi sonucu hayatını kaybedenler anısına saygı duruşu düzenlenecek. Ziraat Türkiye Kupası Grup Eleme 1. haftasında  29 ve 30 Kasım ile 1 Aralık tarihlerinde oynanacak maçlar öncesinde 1 dakikalık saygı duruşu yapılacak. Kazada hayatını kaybedenler için derin üzüntümüzü bir kez daha belirtir, Brezilya Futbol Federasyonu, aileleri, sevenleri ve spor camiasına başsağlığı dileriz" ifadesi kullanıldı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler