Cezalılarda son durum

Trabzonspor’un cezalı futbolcularında son durum!Trabzonspor'un UEFA'nın kararıyla Şampiyonlar Ligine alınmasına ve bu akşam oynayacakları Athletic Bilbao maçının iptal olmasının ardından cezalı oyuncular kafalarda soru işareti oluşturdu.Haber61 spor servi

Cezalılarda son durum

Trabzonspor’un cezalı futbolcularında son durum!

Trabzonspor'un UEFA'nın kararıyla Şampiyonlar Ligine alınmasına ve bu akşam oynayacakları Athletic Bilbao maçının iptal olmasının ardından cezalı oyuncular kafalarda soru işareti oluşturdu.

Haber61 spor servisi, ulaştığı Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, cezalı bulunan Burak, Adrian ve Colman'ın son durumunu açıkladı. Edinilen bilgiye göre cezalarda değişiklik yaşandı ve Colman haricindeki futbolcuların cezalarının devam ettiği öğrenildi. Ancak Colman'ın önümüzdeki ilk maçta forma giyme hakkını kazanacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor