Ceyhun ve Selcuk Fenerdeymiş!

F.Bahçe, Trabzonlu Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam ile anlaşma sağlandı iddiası.  Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan iki yıldız sözleşmelerini uzatmak için bordo mavili kulüple görüşmelerini sürdürürken basın iki futbolcuyu her hafta bir İstanbul kulübü

Ceyhun ve Selcuk Fenerdeymiş!

F.Bahçe, Trabzonlu Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam ile anlaşma sağlandı iddiası.  Sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan iki yıldız sözleşmelerini uzatmak için bordo mavili kulüple görüşmelerini sürdürürken basın iki futbolcuyu her hafta bir İstanbul kulübüne gönderiyor.

 

Bu gün sırada Fenerbahçe var. Ulusal basın ocak ayında iki futbolcunun F.Bahçe ile resmi sözleşme imzalayacağını iddia etti.

 

Fenerbahçe’de takımın iskeletini Türk oyunculardan oluşturma harekâtı tüm hızıyla sürüyor... Özellikle sezon başında teknik direktörlük görevine soyunan Aykut Kocaman en büyük hayalinin bu olduğunu her defasında açıkça ortaya koydu.

 

Bunun içinde takımdaki Brezilyalıları birer ikişer takımdan uzaklaştırmaya başladı. Kocaman bunu yaparken kadroya dahil edilecek oyuncular için de girişimler sürdürülüyor. Bunlardan Trabzonsporlu Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam ile her konuda anlaşma sağlandı.

 

HABERTÜRK'ün iddiasına göre Bordo-Mavili iki oyuncunun da sözleşmeleri sezon sonunda bitiyor. Yeni kurallar gereği de bu oyunculara ocak ayındaki ara transferde imza attırılabilecek. Trabzonspor yönetimi Serkan Balcı ve Giray ile görüşüp imza atmasına rağmen Selçuk ve Ceyhun ile bunu yapamadı. Selçuk’un parasal konularda Bordo-Mavili yöneticilerle anlaşamadığı bunun için de imza atmayıp Fenerbahçe’ye prensipte “Evet” dediği öğrenildi.

 

CEYHUN’U KIZDIRAN MADDELER

Sarı-Lacivertliler’in kesin anlaşma sağladığı diğer bir Bordo-Mavili oyuncu olan Ceyhun Gülselam’ın ise ayrılmak istemesinin 2 nedeni var. Birincisi genç oyuncu normalde parasal konularda Trabzonspor ile anlaşmasının üzerinden 3 hafta geçmesine rağmen yönetimden kendisine bir çağrı gelmedi. İkincisi ise yönetimin sözleşmesine koydurduğu, “Sakatlanırsa sözleşmesi tek taraflı feshedilir ve izinli günlerinde gideceği il dışındaki yerleri yönetime bildirecek” maddeleri. Bu isteklere karşı çıktığı için de Ceyhun rotasını Fenerbahçe’ye çevirdi ve “Sarı-Lacivertliler’e “Evet” dedi. Kısacısı Selçuk ve Ceyhun, yeni kulüplerine imza atmak için ocak ayını bekliyor.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler