Ceyhun herkesi şaşırrtı

Traboznspor bu akşam Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla lider oldu.Teknik direktör Şenol Güneş geçen hafta deplesmanda Kasımpaşa karşısında 7-0 galibiyetle ayrılan kadroyu sahaya  sürdü.İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Trabzonspor 2.yarıya ba

Ceyhun herkesi şaşırrtı

Traboznspor bu akşam Gençlerbirliği'ni 3-1 mağlup ederek maç fazlasıyla lider oldu.

Teknik direktör Şenol Güneş geçen hafta deplesmanda Kasımpaşa karşısında 7-0 galibiyetle ayrılan kadroyu sahaya  sürdü.

İlk yarıyı 1-0 mağlup kapatan Trabzonspor 2.yarıya başlarken, ilk yarı sahada hiç bir varlık gösteremeyen ve takımının orta sahadan ileriye çıkışlarında adeta el freni görevi gören  Ceyhun Gülselam'ın yerine Engin'i alarak başladı.

Trabzonspor karşılaşmanın 2.yarısında rakibini adeta boğarken, bir oyuncu değişikliğinin takım üzerinde ne denli etkili olduğu mesajını da tüm futbol camiasına bir kez daha vermiş oldu.

Milli takımlar teknik diröktörü Hiddink'in de izlediği Trabzonspor- Gençlerbirliği karşılaşmasında, gönlünde milli takımda oynamak yatan Ceyhun Gülselam'ın bu şansı bir kez daha bulup bulamayacağıda bu karşılaşmada ortaya koyduğu çok kötü performansla tartışma konusu oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor