Cevat KOL haber61 ‘de

Trabzon’un deneyimle gazetecilerinden Cevat Kol haber61.net ailesine katıldıTrabzon basınının duayen isimlerinden TSYD Trabzon Şube Başkanı  ve Fotomaç gazetesi köşe yazarı Cevat Kol’da haber61 ailesine katıldı.Usta gazeteci Kol  haber61 net ‘de  Salı gün

Cevat KOL haber61 ‘de

Trabzon’un deneyimle gazetecilerinden Cevat Kol haber61.net ailesine katıldı

Trabzon basınının duayen isimlerinden TSYD Trabzon Şube Başkanı  ve Fotomaç gazetesi köşe yazarı Cevat Kol’da haber61 ailesine katıldı.

Usta gazeteci Kol  haber61 net ‘de  Salı gününden itibaren köşe yazılarıyla sizlerle birlikte olacak.

Kol Trabzonspor'da gelişen olayların yanı sıra Spor'un tüm branşlarında yaşanan olayları kendine has üslubuyle sizin için yorumlayacak

CEVAT KOL KİMDİR 

05.01.1965 yılında Trabzon’un sürmene ilçesinde doğdu. 1982 yılında Trabzon Endüstri Meslek lisesini bitirdi. 1983 yılında Kuzey haber gazetesinde meleğe adım attı. Haber,Fotoğraf ve Röportaj dallarında 20’ye yakın ödül aldı. 1987 yılında Sabah gazetesinde Ulusal basına adım attı. 1998 yılında Star gazetesine transfer oldu. 2007 yılında ise eski yuvasına geri dönerek Sabah ve Fotomaç’ta spor muhabiri olarak görevine devam etti. Halen bu görevi sürdüren Cevat Kol 2011 yılında ise Tsyd Trabzon şube başkanlığına seçildi. Nuray hanımla evli olan Kol’un iki erkek ve bir kız 3 çocuk babası. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor