Cevat Kol adaylığını açıkladı!

Gazeteci Cevat Kol, TSYD Şube Başkanlığına adaylığını açıkladı."Bilindiği üzere; Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Trabzon Şubesi, Mart ayında Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yapacak.Toplantıda, 3 yıllık görev süresini tamamlamış olan Yönetim Kurulu ve

Cevat Kol adaylığını açıkladı!

Gazeteci Cevat Kol, TSYD Şube Başkanlığına adaylığını açıkladı.

"Bilindiği üzere; Türkiye Spor Yazarları Derneği’nin Trabzon Şubesi, Mart ayında Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı yapacak.

Toplantıda, 3 yıllık görev süresini tamamlamış olan Yönetim Kurulu ve dolayısıyla başkanlık için yapılacak seçimlerde aday olacağımı, kişisel sosyal paylaşım sitelerimden 2011 Aralık ayının son haftasında duyurmuştum. Ardından meslektaşlarımızla yaptığım görüşmelerde olumlu karşılanması beni son derece memnun etmiştir.

 Trabzon, Samsun, Ordu, Rize ve Erzurum illerinden 45 üyesi bulunan meslektaşlarımın çoğunluğunun kararımla ilgili görüşlerini dinledim. Ağırlıklı olarak olumlu yaklaşmaları kararım konusunda bana güç, cesaret ve moral verdi. Bu durum seçimler için çalışmalarımı daha kararlı bir şekilde sürdürüp iyi bir yönetim kadrosu ile huzurlarınıza çıkmamı gerektiren sorumluluklarımı daha da artırdı.

Sportif kurumlar ve diğer STÖ’lerle kurduğumuz temaslar arttıkça sürekli revize ettiğimiz projelerimize son şeklini verdiğimizde siz değerli meslektaşlarımla, Şubat ayı içinde paylaşmayı planlamaktayım.

Ancak adaylığımızı öncelikli ve zorunlu kılan durumu şimdiden açıklamakta yarar görüyorum. Şampiyonlar Ligi’nde ve UEFA Liginde Trabzonspor gibi, Süper Lig’de Trabzonspor, Samsunspor ve Orduspor gibi, Bank Asya Ligi’nde Giresunspor ve Rizespor gibi, 2.lig ve 3. Ligde 17 takımı bulunan bölgemizi en iyi şekilde temsil edecek spor basınını ayağa kaldırıp, bir araya getirmeyi hedefledik.

Birbirinden uzaklaşan, bölünen, kutuplaşan meslektaşlarımızı kaynaştırmak en büyük arzumuzdur. Amacımız ötekileştirmek değil bizden biri yapmaktır.
Selam ve saygılarımla"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor