Cenk'den Trabzonspor'a mesaj

Burak Yılmaz ile yollarının ayrılması gündemde olan Trabzonspor'da, Cenk Tosun sesleri yükselmeye başladı, golcü oyuncu konuyla ilgili açıklamalar yaptı.. Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Cenk Tosun, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor ile 2 yıllık daha söz

Cenk'den Trabzonspor'a mesaj

Burak Yılmaz ile yollarının ayrılması gündemde olan Trabzonspor'da, Cenk Tosun sesleri yükselmeye başladı, golcü oyuncu konuyla ilgili açıklamalar yaptı..

 

Gaziantepspor'un forvet oyuncusu Cenk Tosun, yaptığı açıklamada, Gaziantepspor ile 2 yıllık daha sözleşmesi bulunduğunu belirtti.

 

Trabzonspor'dan kendisine şu ana dek bir teklif gelmediğini ifade eden Cenk, ''Gaziantep'e alıştım. Gaziantep'den bana 'git' denilmediği sürece bir yere gitmem. Ancak iki kulüp anlaşırsa o zaman ben de oturur konuşurum. Böyle bir durumda Trabzonspor'a transferim neden olmasın?'' dedi.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor