Cenk Tosun ve Veli Güneş'i çıldırttı

Spor toto süper lig'in 30'ncu haftası sonunda 70 puanla lider olan ve en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan farkla takip ettiği Beşiktaş'da sinirler iyice gerildi.   Ligin 30.haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 1 puanl

Cenk Tosun ve Veli Güneş'i çıldırttı
Spor toto süper lig'in 30'ncu haftası sonunda 70 puanla lider olan ve en yakın takipçisi Fenerbahçe'nin 3 puan farkla takip ettiği Beşiktaş'da sinirler iyice gerildi.
 
Ligin 30.haftasında Akhisar Belediyespor ile deplasmanda karşılaşan ve sahadan 1 puanla ayrılarak rakibi Fenerbahçe'nin Trabzon deplasmanından 3 puanla dönmesi, son haftalara girilen şampiyonluk mücadelesinde gerginliklere neden oluyor.
 
Özellikle Beşiktaş cephesinde geçtiğimiz günlerde futbolcular Tolgay ve Olcay arasında yaşanan gerginlik tatlıya bağlanmaya çalışılırken, dün yeni bir gerginlik yaşandı.
 
Birbirlerine girdiler
 Beşiktaş yöneticilerinin de takip ettiği dünkü antrenmanda  Cenk Tosun ve Veli Kavlak arasında pas tartışmasından yaşanan gerginlik tekme tokat kavgaya dönüştü.
 
Teknik direktör Şenol Güneş'i adeta çıldırtan bu kavga ise sosyal medyada gündem oldu.

Güneş adeta çıldırdı

Kavga sonrası futbolcular ile bir toplantı yapan Şenol Güneş son günlerde takım içinde yaşanan tartışmalar için, bu kadar şımarıklık yeter, size fazla yüz verdim, bundan sonra sorun çıkaran yola bizimle devam edemez. dedi.

Cenk Tosun açıklama yaptı "Algı Operasyonu" dedi

Beşiktaş’ın golcü futbolcusu Cenk Tosun, Veli Kavlak ile aralarında kavga yaşandığı haberlerinden dolayı rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

Cenk Tosun, Veli Kavlak ile arasında kavga yaşandığı haberleri üzerine golcü oyuncu sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Cenk Tosun, Instagram hesabından Veli Kavlak’la birlikte fotoğrafını koyarak, "Türkiye’de bütün antrenman sahalarında görülmesi mümkün olan futbolcuların azim ve hırslarının bir ürünü sayılabilecek tartışmalarımızın basında ve kimi çevrelerde abartılmasından büyük rahatsızlık duyuyoruz. Biliyoruz ki, bu algı operasyonları şampiyonluk yolundaki Beşiktaşımızı hedeflemektedir. Bir kez daha duyuruyoruz ki, biriz, bütünüz ve beraberiz" dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor