Cenk Tosun neler söyledi!

Adı büyük takımlarla anılan ve son olarak da Trabzonspor'un ilgilendiği Cenk Tosun, "Şu an için kontratım devam ediyor ve Gaziantep'te çok mutluyum" açıklamasını yaptı.KULÜBE GELEN TEKLİFLER VARŞu an ailesi ile birlikte tatilde olan Cenk Tosun kulübe gele

Cenk Tosun neler söyledi!

Adı büyük takımlarla anılan ve son olarak da Trabzonspor'un ilgilendiği Cenk Tosun, "Şu an için kontratım devam ediyor ve Gaziantep'te çok mutluyum" açıklamasını yaptı.

KULÜBE GELEN TEKLİFLER VAR

Şu an ailesi ile birlikte tatilde olan Cenk Tosun kulübe gelen teklifler olduğunu söylerken, "Bana gelmiş bir teklif yok ama kulübe bir kaç takımdan teklif geldiğini biliyorum. Ama Gaziantepspor'da kontratım devam ediyor ve burada olmaktan mutluyum. Bu sezon ligi 4. bitirdik önümüzdeki sene hedefimiz daha yukarısı" dedi.

TRABZONSPOR'DAN TEKLİF GELİRSE; DÜŞÜNÜRÜM

Son günlerde adının sıkça Trabzonspor ile anılması ve başkanların anlaşması halinde tavrının ne olacağı sorulan Cenk, "Başkanların anlaşması halinde bende bu teklifi ailemle oturur, düşünürüm. Ama bir yere gideceğimi zannetmiyorum" dedi.

BÜYÜK TAKIMLARIN BENİ İSTEMESİ MOTİVASYONUMU ARTIRYOR

Adının sürekli büyük takımlarla anılmasını değerlendiren genç golcü, "Ben Türkiye'ye devre arası geldim. İlk resmi maçımda Galatasaray'a 2 gol attım. Çok güzel bir dönem geçirdim ve önümüzdeki sene daha iyi olacağım. Büyük takımların beni istemesi gurur verici bir olay. Bu benim motivasyonumu arttırıyor. Kendime güveniyorum ve daha çok gencim. Gaziantepspor'da yapacağım daha çok şey var. Hedefim 3 büyükler ve Avrupa'da oynamak" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler