Cem de Samet'e sordu

A Milli Futbol takımı Romanya maçı öncesinde ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın gösterisinde moral buldu.İzleyenleri gülmekten kırıp geçiren Cem Yılmaz , A Milli Takım oyuncularımıza da takılmadan geçemedi. Özellikle Arda Turan 'ın yeni saç modeline kafayı takan

Cem de Samet'e sordu

A Milli Futbol takımı Romanya maçı öncesinde ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın gösterisinde moral buldu.

İzleyenleri gülmekten kırıp geçiren Cem Yılmaz , A Milli Takım oyuncularımıza da takılmadan geçemedi. Özellikle Arda Turan 'ın yeni saç modeline kafayı takan ünlü komedyen "Arda o saç ne lan! Nasıl bir modelsin?" diyerek yıldız oyuncuya takıldı.

Ünlü komedyen, kaleci Volkan Demirel 'e de takıldı. "Geçen bir gösterimde hamile bir bayan 'Aman nolur daha fazla güldürme hamileyim' diyordu. Bir an çocuğun sahneden sekerek fırlayacağından korktum. Şimdi olsa Volkan kurtarır. Yalnız çocuğu degajla dikmesinden korkarım" diyerek salonu kırdı geçirdi.
 
Cem Yılmaz gösterisinde, özellikle son günlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan ve hakkındaki esprilerle adeta sanal alemi sallayan Fenerbahçe eski tercümanı Samet Güzel'i de unutmadı.
 
"Ben de bir ara çok top koşturdum ama parası iyi değil diye bıraktım. Doğru değil mi Samet?" diyen başarılı komedyen tüm salonu gülmekten kırdı geçirdi.
 
Gösteri sonrası kulise giderek Cem Yılmaz'la fotoğraf çektiren A milli takımın oyuncular daha sonra otobüsle gösteri alanından ayrıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler