Celustka’ya gün doğdu

 Trabzonspor’da savunma oyuncusu Bamba’nın Afrika Kupası nedeni ile 10 Şubat’a kadar takımda olmayacak olması en çok Celustka’yı sevindirdi.Giray ve Mustafa ile forma yarışına giren Çek oyuncu Antalya kampında ayrı bir hırsla çalışıyor. Çalışmalardaki azm

Celustka’ya gün doğdu

 Trabzonspor’da savunma oyuncusu Bamba’nın Afrika Kupası nedeni ile 10 Şubat’a kadar takımda olmayacak olması en çok Celustka’yı sevindirdi.

Giray ve Mustafa ile forma yarışına giren Çek oyuncu Antalya kampında ayrı bir hırsla çalışıyor. Çalışmalardaki azmi ve hırsı gözlerden kaçmazken, ikinci yarıda formaya savunmada şuanda en yakın isim olarak görülüyor.

 FORMAYI ALACAĞIM

Celustka, Trabzonspor’da ikinci yarı forma giymek için elinden geleni yaptığını ifade ederek, “Savunmada Bamba’nın Afrika Kupası’na gidişi ile forma şansım arttı. Bu nedenle bu kampı en iyi şekilde değerlendirip, formayı kapacağım” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor