Celustka'nın hedefi şampiyonluk!

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Ondrej Celustka, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine gelmenin gururunu yaşadığını belirterek, her yıl olduğu gibi bu yıl da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.Savunmanın her yerinde oynayabilme özelliğine sahip o

Celustka'nın hedefi şampiyonluk!

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Ondrej Celustka, Türkiye'nin en büyük kulüplerinden birine gelmenin gururunu yaşadığını belirterek, her yıl olduğu gibi bu yıl da hedeflerinin şampiyonluk olduğunu söyledi.

Savunmanın her yerinde oynayabilme özelliğine sahip olan 22 yaşındaki Celustka, ilk yurt dışı deneyimi olan İtalya'da aradığını bulamadı. Tekrar eski takımı Slavia Prague'ye dönen oyuncu yeni sezon öncesi bordo-mavili kulüple 5 yıllık sözleşme imzaladı. Bordo-mavili forma altında Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme müsabakasında Benfica ile oynanan iki maçta da forma giyen oyuncu ortaya koyduğu performans ile başta teknik direktör Şenol Güneş olmak üzere büyük bir beğeni topladı. Zaman zaman hucüm bölgesine yaptığı katkılarla da dikkat çeken oyuncu, Henrique'nin İstanbul Olimpiyat Stadyumunu'nda Benfica'ya attığı golün asistini yaptı. Trabzonspor'un UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmasının ardından, bordo-mavili takımın ilk kez katıldığı Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü atarak tarihe geçti ve grupta Trabzonspor'un lider olmasında büyük pay sahibi oldu.

 "TRABZONSPOR'DA OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM"
 Yaşadığı talihsiz İtalya deneyiminin ardından Türkiye'de kendine yeni bir sayfa açtığını belirten Çek oyuncu, "Trabzonspor'a geldiğim çini çok mutluyum. Türkiye'nin en büyük kulüblerinden birine gelmenin gururunu yaşıyorum. Buraya gelmeden önce Trabzonspor'un her yıl şampiyonluğa oynayan bir takım olduğunu biliyordum. Yaşadığım İtalya deneyiminin ardından Türkiye'de oynayan vatandaşlarımla konuştum ve hepsi bana Trabzonspor hakkında olumlu şeyler söyledi. Türkiye'nin en büyük kulüblerinden birinin
benimle ilgilenmesi ve transfer etmesi beni çok mutlu etti" ifadesini kullandı.
 Her yıl olduğu gibi bu yılda hedeflerinin şampiyonluk olduğunu belirten Celustka, "Sezona iyi bir başlangıç yapamadık ama son iki hafta da iyi bir çıkış yakaladık ve iyi sonuçlar aldı. Bunu sürdürmek istiyoruz. Şampiyonlar Ligi'nde ise yolumuza emin adımlarla devam edeceğiz. Hedefimiz bir üst tura çıkmak ve yeni başarılar elde etmek" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor