Celustka: İnter'e gol atmak...!

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Celustka, Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e gol atmasının kariyerinde en önemli bir olay olduğunu söyledi.Trabzonspor'un Çek futbolcusu Celustka, bordo mavili forma altında sergileyeceği performansla A Milli takıma yükselmeyi hede

Celustka: İnter'e gol atmak...!

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Celustka, Şampiyonlar Ligi'nde Inter'e gol atmasının kariyerinde en önemli bir olay olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un Çek futbolcusu Celustka, bordo mavili forma altında sergileyeceği performansla A Milli takıma yükselmeyi hedeflediğini söyledi. Celustka, "İnter'e gol atmak ise kariyerimin en önemli olayıydı" dedi.

Celustka, kendisine bu fırsatı tanıyan Trabzonspor kulübüne teşekkür ederek, "Öncelerden İnter'e gol atacağımı biri bana söylese, ona güler ve şaka yapmamasını söylerdim.

Ama şu anda bunu başarmış durumdayım. Gerçekten benim için rüya gibi. Umarım bundan sonraki süreçte önce CSKA, ardından da yine İnter ve Lille oynayacağımız maçlarda puanlar alıp gruptan çıkmayı başarırız" diye konuştu.

"MİLLİ FORMA İÇİN SABIRLI OLMAM GEREKİYOR" DEVAMI SAYFA 2'DE...

 


Celustka, kendisine idöl olarak ise Çek Cumhuriyeti Milli Takımı'nda da forma giyen Pavel Nedved'i aldığını belirterek, "Onun bir çok özelliğini kendime örnek alıyorum. A Milli Takım her oyuncunun rüyası. Ben henüz davet almadım. Ama bu konuda sabırlı olmam lazım. Henüz 22 yaşındayım.

Çalışacağım ve milli formayı sabırla bekleyeceğim. Trabzonspor'da göstereceğim başarı da milli takıma davet edilmemde büyük rol oynayacak. Nitekim kulübüm ve hocam bu şansı bana sonuna kadar veriyor. Ben de bunu en iyi şekilde değerlendireceğim" dedi.

"KIZ ARKADAŞIMLA TRABZON'DA ÇOK MUTLUYUZ" DEVAMI SAYFA 3'TE...

 


Kız arkadaşıyla Trabzon'da çok mutlu olduğunu ifade eden Celustka, "Kız arkadaşım için Trabzon'a gelmem biraz şok oldu. Ayrıca çok şaşırdı. Sonradan verdiğimiz kararın ne kadar doğru olduğunu gördük ve anladık. Burada olmaktan dolayı ikimizde çok mutluyuz.

Yabancılık çekmiyoruz, aksine kendimizi evimizde gibi hissediyoruz" dedi. Çek oyuncu bir çok bayan taraftar hayranının bulunmasıyla ilgili olarak da, "Aslında bu konu biraz kız arkadaşımı ilgilendiriyor. Bence bir sıkıntısı yok.

Aksine tribünlerde kadınların sayısının çoğalması beni mutlu eder. Ayrıca taraftarların bana ilgi göstermesi beni onurlandırır" ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor