Celustka bu habere üzülecek!

İngiliz Premier Lig takımlarından Sunderland’in teknik direktörü Paolo Di Canio, işinden atıldı. Geçtiğimiz yıl takımın zor zamanlarında göreve getirilerek Sunderland’in ligde kalmasını sağlayan Di Canio, bu yıl ilk 5 maç sonunda ekibi 1 puanla ligin dibi

Celustka bu habere üzülecek!

İngiliz Premier Lig takımlarından Sunderland’in teknik direktörü Paolo Di Canio, işinden atıldı. Geçtiğimiz yıl takımın zor zamanlarında göreve getirilerek Sunderland’in ligde kalmasını sağlayan Di Canio, bu yıl ilk 5 maç sonunda ekibi 1 puanla ligin dibine demir atınca Sunderland yönetimi İtalyan teknik adama daha fazla sabredemedi.

Di Canio’nun, Sunderland’in başına getirilmesi büyük gürültü koparmıştı. Bunun sebebi ise Di Canio’nun kendisini açıkça faşist olarak nitelemesi ve İtalyan faşist diktatör Benito Mussolini’ye sempatisini gizlememesiydi. Sunderland yönetimi, böyle bir ismi takımın başına getirdiği için büyük tepki almıştı.

tovkhsej.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler