Çeliker Trabzon'dan özür diledi

Trabzon medyası için “Teröristçe yayın yapıyorlar" diyen Habertürk gazetesi yazarı Serdar Ali Çelikler, TRT’de konu ile ilgili yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını belirterek özür diledi. NTV Spor radyoda Bülent Yüksel’in programına bağlanan Çelikler,

Çeliker Trabzon'dan özür diledi

Trabzon medyası için “Teröristçe yayın yapıyorlar" diyen Habertürk gazetesi yazarı Serdar Ali Çelikler, TRT’de konu ile ilgili yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını belirterek özür diledi.

 

NTV Spor radyoda Bülent Yüksel’in programına bağlanan Çelikler, TRT’de sarf ettiği sözlerin yanlış anlaşıldığını belirterek, Trabzon’daki gazetecilerden özür diledi.

 

Şike ve teşvik kapsamında 9 aydır devam eden beklentiler ışığında Trabzonspor ile Fenerbahçe, yönetimlerinin karşı karşıya kaldığı ve bununda her iki takım taraftarını gerdiğini belirten Çelikler, yerel medyanın bir kısmının teröristçe yayın yaptığını bu konu üzerine söylediğini belirtti.

 

Bu söylemin maksadını aşan bir ifade olduğunu kabul ettiğini belirten Çelikler, “Yanlış kelimeler kullanmış olduğum için özür dilerim” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler