Çelik: Biri onlara dur demeli

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Trabzon Şube Başkan Yardımcısı İsmail Çelik TÜFAD Trabzon Şubesi yönetim kurulu adına Akçaabat’ta yapılan kahvaltılı toplantı sonrası yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;TÜFAD Trabzon şubesi

Çelik: Biri onlara dur demeli

Türkiye Futbol Antrenörler Derneği (TÜFAD) Trabzon Şube Başkan Yardımcısı İsmail Çelik TÜFAD Trabzon Şubesi yönetim kurulu adına Akçaabat’ta yapılan kahvaltılı toplantı sonrası yapmış olduğu basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi;

TÜFAD Trabzon şubesi yönetim kurulu olarak Başkanımız Nurettin Balaban başkanlığında ülkemizin her karesindeki Trabzonspor kökenli futbol antrenörlerinin yanı sıra ilimizde aktif olarak görev yapan veya şu an çalışmayan futbol antrenörlerimizle yapmış olduğumuz toplantıların birinde bu gün ise Trabzon futbolunun Akçaabat ilçesinin efsane ismi Ali Kemal Özcan ve Trabzonspor futbol takımlarının her kademesinde görev yapan Ömer Uzun hocalarımızın onurlandırdığı ve Akçaabat’lı antrenörlerimizle kahvaltılı toplantılarımıza devam ettik.

akc.3.jpgTÜFAD Trabzon Şubesi olarak 1989 yılından bu güne kadar yapılan çalışmalar sonrası artık ülkemizde 17.500, ilimizde 850 futbol antrenörü arasında futbolcunun 10 ila 18 yaş arasında eğitim ve ilgi alanında her şeyi olan, özellikle hiçbir sosyal güvencesi olmayan antrenörlerimiz başta olmak üzere, ülke futbolunun %80 ine sahipsizlik, yokluk ve imkansızlar içinde hizmet eden alt yapı ve amatör takımlarda çalışan antrenörlerimizin maddi ve manevi hakları, antrenör kurslarındaki kendilerine uygulanan haksız puanlama sistemi konusunda spor, bürokrasi ve siyaset alanında neleri nasıl ve kimlerle futbol antrenörlerine yakışır bir anlayışla çözebilmenin zamanın geldiği için çalışmalarımıza yoğunluk kazandırdık.

1-136.jpgArtık ilimizde ve ülkemizde kendine değil topluma hizmet verip oradan kendine düşen paya razı olacak bir futbol dünyası istiyoruz. Seçim zamanı seçilene kadar seçmenin önünde yapamayacağı şeyleri vad eden daha sonra söz verdiklerini unutan, bu yetmez gibi oy isterken saygıda kusur etmemeye çalışan seçildikten sonra kimseyi tanımayanlara birilerinin dur demesi gerekiyor. İşte biz bunun neresinde olmamız gerektiğine karar vermek için çalışmaktayız.

Haftaya Vakfıkebir ve çevresi daha sonra doğu bölgesindeki ilçelerimiz, merkezdeki antrenörlerimizle ve en son 06 Ocak 2015 tarihinde İstanbul Pianofortehotel ‘de yapacağımız toplantılarla bu görevin neresinde olmamız gerektiğine karar verip, asla geri adım atmadan bu sorunların çözümü için bize düşen görevimizi inşallah yerine getirmeye çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor