Çekler'in bileği bükülmüyor! Namağlup!

Astana Arena'da oynanan ve FIFA kokartlı Finlandiyalı hakem Mattias Gestranius'un düdük çaldığı karşılaşmadan galip ayrılan taraf 4-2'lik skorla Çek Cumhuriyeti oldu.Çeklere galibiyeti ve 3 puanı getiren goller 13. dakikada Borek Dockal, 44. dakikada Davi

Çekler'in bileği bükülmüyor! Namağlup!

Astana Arena'da oynanan ve FIFA kokartlı Finlandiyalı hakem Mattias Gestranius'un düdük çaldığı karşılaşmadan galip ayrılan taraf 4-2'lik skorla Çek Cumhuriyeti oldu.

Çeklere galibiyeti ve 3 puanı getiren goller 13. dakikada Borek Dockal, 44. dakikada David Lafata, 56. dakikada Ladislav Krejci ve 87. dakikada Necid'den gelirken, ev sahibi Kazakistan'ın sayıları 84. ve 90. dakikalarda Logvinenko kaydetti.

Deplasmanda aldığıu bu 3 puanla grupta yenilmezliğini sürdüren Çek Cumhuriyeti, 9 puanla liderliğine devam ederken, Kazakistan 1 puanda kaldı.

Gruptaki 4. maçında Çek Cumhuriyeti evinde İzlanda'yı ağırlayacak, Kazakistan ise deplasmanda Türkiye ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor