Çek Basınından Kweuke iddiası

 Sparta Prag yöneticisi başarılı forvet oyuncuları Leonard Kweuke'nin transfer görüşmeleri için yönetim kurulu üyelerinden Jakup Otava'nın İstanbul'a gittiğini ve görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Kasik kulüplerin ismini açıklamazken Çek Basını bu üç

Çek Basınından Kweuke iddiası
 
Sparta Prag yöneticisi başarılı forvet oyuncuları Leonard Kweuke'nin transfer görüşmeleri için yönetim kurulu üyelerinden Jakup Otava'nın İstanbul'a gittiğini ve görüşmelerin devam ettiğini belirtti. Kasik kulüplerin ismini açıklamazken Çek Basını bu üç kulüpten ikisinin Trabzonspor ve Sivasspor olduğunu belirtti.
 
Ondrej Kasik yaptığı açıklamada ''isimlerini açıklayamayacağım 3 Türk kulübü Kweuke'yle çok yakından ilgileniyor. Bu kulüplerden bir tanesi geçen sezonda teklifte bulunmuştu ama maddi konularda anlaşamamıştık. Bu kez oldukça istekliler'' ifadelerini kullandı.
 
25 yaşındaki Kamerunlu forvet, bu sezon Sparta Prag formasıyla toplamda 32 karşılaşmaya çıktı ve 10 kez gol sevinci yaşadı. Leonadr Kweuke'nin piyasa değeri 2.5 milyon euro olarak gösteriliyor. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor