ÇED'ten Trabzonspor'a olur raporu

 Bordo - Mavi Elektrik Enerji Üretim Tic. Ltd. Şti. üzerinden yürütülen enerji projelerinden biri olan “Yıllık 28 MWe kapasiteli Uzungöl 1 Regülatörü HES Projesi ile ilgili olarak lisans öncesi son aşama olan “ÇED Olumlu Belgesi” alındı.Buna göre Çevre ve

ÇED'ten Trabzonspor'a olur raporu

 

Bordo - Mavi Elektrik Enerji Üretim Tic. Ltd. Şti. üzerinden yürütülen enerji projelerinden biri olan “Yıllık 28 MWe kapasiteli Uzungöl 1 Regülatörü HES Projesi ile ilgili olarak lisans öncesi son aşama olan “ÇED Olumlu Belgesi” alındı.

Buna göre Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Müdürlüğü 05.05.2012 tarih 2549 sayılı kararıyla konuyu değerlendirerek kesinleştirdi.

33.20120615144200.jpg

Trabzonspor'un geleceğine yönelik kaynak girdisinde büyük bir yeri olan söz konusu projeyle ilgili alınan ÇED raporuyla lisans öncesi son aşama da tamamlanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor