Çebi'den Gökhan Ünal açıklaması

Forvet arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta ikinci başkan Trabzon Araklılı olan Ahmet Nur Çebi, transferler hakkında açıklamalarda bulundu. Adı Trabzonspor'la anılan Gökhan Ünal'ın Beşiktaş'a transfer olacağı söylentilerine Ahmet Nur Çebi yanıt verdi. Beşi

Çebi'den Gökhan Ünal açıklaması

Forvet arayışlarına devam eden Beşiktaş'ta ikinci başkan Trabzon Araklılı olan Ahmet Nur Çebi, transferler hakkında açıklamalarda bulundu.

 

Adı Trabzonspor'la anılan Gökhan Ünal'ın Beşiktaş'a transfer olacağı söylentilerine Ahmet Nur Çebi yanıt verdi.

 

Beşiktaş kulübü ikinci başkanı Ahmet Nur Çebi, gündemde olan transfer iddiaları hakkında "Mevlüt Erdinç ile görüştük. Chamakh'ı çok istiyoruz. Lazovic gündemimizde. Necati Ateş ve Gökhan Ünal şuan gündemde değil" dedi.

 

MEVLÜT ERDİNÇ, CHAMAKH VE LAZOVİC GÜNDEMİMİZDE

Mustafa Pektemek'in sakatlanmasının ardından gözler yapılacak forvet transferine çevrilirken, Ahmet Nur Çebi önemli bilgiler verdi; "Mustafa Pektemek sene başında teklif aldığımız tek oyuncuydu. Nazar değdi çocuğa.

 

Santrofor planımız zaten vardı. Mevlüt Erdinç ile görüştük. Ama son durum nedir bilmiyorum. Chamakh çok istediğimiz bir oyuncu. Onun bir yerden beklentisi var. İnşallah olmaz, bize gelir.

 

Lazovic ile sorunumuz yok ama kulübü ile sorun var. Necati Ateş ve Gökhan Ünal şuan gündeme gelmedi. Almeida ailevi nedenlerden dolayı gitmek istiyor. Biz onunda kalmasını istiyoruz.

 

Ama gitmek isterse zorla olmaz. Fernandes ve Almeida'nın bir kuruş alacağı yok" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler